FOTO: Vlada Crne Gore / - DJORDJE CMILJANIC
22/02/2024 u 14:07 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kadrovskim pitanjima sa 17. sjednice Vlade Crne Gore

Vlada je objavila rješenje o imenovanju FIlipa Boljevića za člana Odbora direktora Zdravstvene ustanove Dom zdravlja Glavnog grada

Vlada Crne Gore je, na danas održanoj 17. sjednici kojom je predsjedavao premijer  Milojko Spajić, razmotrila više kadrovskih pitanja.

U tom kontekstu, Vlada je donijela:

Rješenje o postavljenju mr Jadranke Vojinović za sekretarku Ministarstva odbrane,Rješenje o prestanku mandata generalnog direktora Direktorata za kontrolu kvaliteta zdravstvene zaštite, unapređenje ljudskih resursa u zdravstvu i zakonitost funkcionisanja strukovnih regulatornih tijela (komore) u Ministarstvu zdravlja dr Slobodana Mandića.

Rješenje o razrješenju direktorice Kliničkog centra Crne Gore spec. dr Ljiljane Radulović, Vlada je donijela Rješenje o imenovanju dr Aleksandra Radovića za direktora Kliničkog centra Crne Gore.

Rješenje o razrješenju članice Odbora direktora Zdravstvene ustanove Dom zdravlja Glavnog grada dr Natalije Popović Petrić, Rješenje o imenovanju mr FIlipa Boljevića za člana Odbora direktora Zdravstvene ustanove Dom zdravlja Glavnog grada,

Rješenje o određivanju Matije Đurđevca za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za međunarodnu saradnju i EU fondove u Ministarstvu turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, Rješenje o određivanju mr Irene Rakočević za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za zaštitu i jednakost lica sa invaliditetom u Ministarstvu ljudskih i manjinskih prava.

Rješenje o imenovanju Savjeta Agencije za civilno vazduhoplovstvo u sastavu: Dženan Kolić, predsjednik i članovi Velibor Mrdak, Vesko Knežević, Ivana Borović i Jevto Bojović, Rješenje o razrješenju Odbora direktora Društva sa ograničenom odgovornošću „Centar za ekotoksikološka ispitivanja“ ‒ Podgorica u sastavu: Jovana Krgović, Prëla Ujkaj i Srđan Mugoša.

Rješenje o imenovanju Odbora direktora Društva sa ograničenom odgovornošću „Centar za ekotoksikološka ispitivanja“ ‒ Podgorica u sastavu: Mirko Vlahović, Zdravko Kovačević i Marija Vojinović, Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v. d. generalne direktorice Direktorata za lokalnu samoupravu u Ministarstvu javne uprave Enese Hasanagić Katane,

Rješenje o određivanju Nine Blažić za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za lokalnu samoupravu u Ministarstvu javne uprave, Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v. d. generalne direktorice Direktorata za državnu upravu u Ministarstvu javne uprave Tatjane Radović.

Rješenje o prestanku mandata pomoćnice direktora Uprave za inspekcijske poslove Tamare Gačević, Rješenje o imenovanju Snežane Đurović za članicu Savjeta za privatizaciju i kapitalne projekte,

Rješenje o razrješenju Upravnog odbora Instituta za standardizaciju Crne Gore u sastavu: prof. dr Igor Vušanović, predsjednik i članovi Dragoljub Bulatović, prof. dr Milan Vukčević, Nebojša Mugoša i mr Željko M. Gurešić, Rješenje o imenovanju Upravnog odbora Instituta za standardizaciju Crne Gore u sastavu: Fran Camaj, predsjednik i članovi prof. dr Milan Vukčević, Drita Rukaj, Dragoljub Bulatović i prof. dr Igor Vušanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 19:56