/ PRINTSCREEN/SKUPšTINA CG/YOUTUBE
01/07/2023 u 21:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krapović: Stavićemo tačku na "Sky" bruku

Adio mafijo. Adio sluge mafije, naveo je on

Dragan Krapović, potpredsjednik i poslanik Demokratske Crne Gore, kazao je da DPS boli odlazak u političku prošlost, "pokazuju i posljednji trzaji ranjene, mafijaške hobotnice".

- Demokratska partija socijalista polako, ali sigurnim koracima uništava samu sebe. Pod vašim vođstvom država je bila narko klan. Kavački ili Škaljarski, svejedno je. Jer i oni i svi drugi su za vrijeme vaše vlasti uzletjeli i pozicionirali se iznad države, iznad građana. Od najljepše zemlje na svijetu napraljen je kriminalni brlog, što dokazuju Sky prepiske. I sada smo vam mi krivi? Vaše vrijeme je davno prošlo. Vrijeme u kojem će mafija držati glavnu riječ, kao i vrijeme u kojem će građani biti osiromašeni i ucijenjeni. Mi znamo da vi želite da se sve to vrati, jer samo na taj način umijete da funkcionišete, ali to će se desiti nikada- naveo je on.

Nakon ovog reagovanja, kako kaže, " možda vam Tigar smanji kiriju, možda  uspijete i da poljuljate nekoga, ali nas zasigurno nećete i to vam garantujemo".

- Što se tiče nas, stavićemo tačku na ovu bruku i dovesti do kraja borbu protiv mafije u Crnoj Gori, za svakog građanina, za nove naraštaje, za Crnu Goru, kao što smo i obećali. Adio mafijo. Adio sluge mafije- naveo je on.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 07:39