Здравко Кривокапић
24/06/2021 u 15:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кривокапић координатор Министарства правде, сјутра избор државног секретара

Додао је да све што одлучи 41 посланик парламента је за њега прихватљиво

Опредијелили смо се да будем координатор Министарства правде, људских и мањинских права, а сјутра ћемо именовати и државног секретара који ће имати снаге и знања да се избори са многобројним проблемима, најавио је премијер Здравко Кривокапић након премијерског сата у Скупштини Црне Горе.

Додао је да све што одлучи 41 посланик парламента је за њега прихватљиво.

- Експертска влада је гаранција да безболније прођемо транзицију. Надам се да ће Црна Гора бити спремнија да прихвата све обавезе да постане сљедећа чланица Европске уније. Ако 70 одсто грађана подржава европски пут онда је то сигнал за све нас - навео је Кривокапић.

Истакао је да је самостално предвидио листу, "док су многи лидери са те листе били у љетњој атмосфери и на плажама и избјегавали да се сретну" са њим.

- Када сам постао посланик, одмах су одређени шефови клубова тражили да препустим своје посланичко мјесто неком другом. Без економског благостања Црна Гора не може бити другачија. Мислим да је могуће да Црна Гора до 2024. буде чланица ЕУ - сматра Кривокапић.

Према његовим ријечима не може бити премијер у влади у којој су сви политичари и у којој су унапријед дефинисана политичка мјеста.

- Видјећемо које су могућности. Не желим да изневјерим младе људе јер је ово њихова шанса за будућност. Ми ћемо да урадимо све што је до нас - поручио је Кривокапић.

Није лијепо, како је оцијенио, да је овај притисак био толико перманентан.

- У посљедње вријеме је интензивиран па смо добили талас који запљускују све нас - навео је Кривокапић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
29. maj 2024 00:15