/ - MOMČILO LEKOVIĆ - DEMOKRATE
26/12/2023 u 09:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Leković: Prošao predlog Demokrata, Ulcinj dobija investiciju od dva miliona eura

Poslanički Klub Demokrata, kako navodi, prepoznao je važnost ovog projekta koji donosi značajno poboljšanje saobraćajne infrastrukture i estetskog izgleda grada i inicirao obezbjeđivanje sredstava za njegovu realizaciju

Poslanik Demokrata Momčilo Leković kazao je da predloženi projekat uređenja ulica i parking prostora sa desne strane Bulevara Teuta u Ulcinju naći će se u Budžetu za 2024. godinu, nakon što je poslanički klub inicirao i u konačnom izdejstvovao za građane Ulcinja, ovu itekako važnu investiciju.

- Kapitalni projekat u vrijednosti od 1.949.359,00 eura predstavlja važan segment daljeg razvoja saobraćajne infrastrukture grada Ulcinja. Naime, radi se o uređenju kompletne desne strane Bulevara Teuta na potezu od Komunalnog preduzeća do kružnog toka, gdje se osim uređenja trotoara, uređuje odnosno pravi novi parking prostor u potezu kod marketa "Kallaba" na bulevaru. Za investiciju od skoro 2 miliona kojom će se urediti bulevar u dužini od 1100 metara može se slobodno reći i da dolazi kao rezultat zajedničkog prijedloga Demokrata Ulcinj i FORCE, odnosno odbornika Demokrata u SO Ulcinj Bojana Ćetkovića i Ardijana Mavrića predsjednika Skupštine opštine Ulcinj koji su zajedničkim snagama u lokalnom parlamentu zastupali ovu ideju odnosno investiciju- nasveo je on.

Poslanički Klub Demokrata, kako navodi,  prepoznao je važnost ovog projekta koji donosi značajno poboljšanje saobraćajne infrastrukture i estetskog izgleda grada i inicirao obezbjeđivanje sredstava za njegovu realizaciju.

- Ova investicija, koja ima podršku građana Ulcinja, predstavlja važan segment razvoja, unapređenja javnih prostora i poboljšanja ukupnog kvaliteta života u Ulcinju. Ovi napori u razvoju lokalne infrastrukture predstavljaju ključni korak ka stvaranju prosperitetne, modernizovane i atraktivne sredine za život, rad i posjetu. U konačnom, ovim prIJedlogom naš poslanički Klub započinje pravu malu seriju odobrenih projekata za 2024. godinu, sa kojima će crnogorska javnost imati priliku da se upozna u nekoliko narednih dana- zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:03