Mandić / Foto: SRDJAN BOLJEVIC
05/08/2022 u 07:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: Nećemo pristati na sramnu relativizaciju Oluje i Jasenovca

Oluja je jedan od najvećih zločina u 20. vijeku, a njegovi počinioci još uvijek nisu odgovarali za svoja nedjela, kazao je on

Ne pristajemo na sramnu relativizaciju "Oluje", "Bljeska", Jasenovca, Gline i drugih stratišta i nikada ne smijemo zaobići stradanje naših sunarodnika iz Republike Srpske Krajine, poručio je sinoć jedan od lidera DF-a Andrija Mandić. 

On je saopštio da je sinoć u Novom Sadu prisustvovao obilježavanju 27. godišnjice "Oluje".

- Osjećao sam posebnu obavezu da sa kolegom Milanom Кneževićem prisustvujem odavanju pošte krajiškim mučenicima, zajedno sa svim najvažnijim adresama srpskog naroda.  Onako kako dolikuje, Srbija se sjeća svake srpske žrtve i ne pristaje na zaborav. Ovo etničko čišćenje je jedan od najvećih zločina u 20. vijeku, a njegovi počinioci još uvijek nisu odgovarali za svoja nedjela. Ne pristajemo na sramnu relativizaciju "Oluje", "Bljeska", Jasenovca, Gline i drugih stratišta. Nikada ne smijemo zaobići stradanje naših sunarodnika iz RSК- zaključio je Mandić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:23