Mandić sa Gradišnik / - FOTO: SKUPšTINA CRNE GORE
18/04/2024 u 15:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić sa Gradišnik: Skupština u potpunosti posvećena usvajanju zakona koji su neophodni za dobijanje pozitivnog IBAR-a

Skupština Crne Gore je u potpunosti posvećena usvajanju zakona koji su neophodni za dobijanje pozitivnog IBAR-a, što će dalje usloviti zatvaranjam brojnih pregovaračkih poglavlja, poručeno je sa sastanka predsjednik Parlamenta Andrije Mandića sa sa ambasadorke Republike Slovenije u Crnoj Gori Bernardom Gradišnik.

Kako je saopšteno iz Kabineta Skupštine Mandić je, prije svega, poželio dobrodošlicu ambasadorki u Skupštinu Crne Gore, izrazivši zadovoljstvo povodom njihovog prvog razgovora i istakao da će mu biti velika čast da se sastane sa predsjednicom Slovenije, ističući da je posjeta izuzetno dobra poruka i da naša zemlja prepoznaje zalaganje Slovenije kada je u pitanju proces evropskih integracija Crne Gore.

Mandić je apostrofirao da je Skupština Crne Gore u potpunosti posvećena usvajanju zakona koji su neophodni za dobijanje pozitivnog IBAR-a, što će dalje usloviti zatvaranjam brojnih pregovaračkih poglavlja.

Mandić: Skupština nastavlja da postiže rezultate kako bi dobili pozitivan IBAR

Gradišnik se zahvalila predsjedniku Mandiću na prijemu, apostrofirajući da dvije zemlje imaju sjajne odnose, te da će Slovenija uvijek snažno podržavati Crnu Goru na evropskom putu.

Ambasadorka je dodala da se jasno vide rezultati koje postiže parlament.

Mandić i ambasadorka Gradišnik su saglasni da su parlamentarna i kulturna saradnja između dvije zemlje odlične i da se takav trend treba nastaviti, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 16:47