/ - FOTO: PREDSJEDNIK CRNE GORE JAKOV MILATOVIć
21/09/2023 u 09:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MANS: Milatovićev let privatnom kompanijom koštao 18.700 eura

Najveći dio tog novca potrošen je na najam privatnog aviona na relaciji Podgorica-Zagreb-Pula-Podgorica - 18.700 eura, objavio je MANS

Nešto preko 20.000 eura iznosili su troškovi puta i smještaja tokom službene posjete predsjednika Jakov Milatović Hrvatskoj, navodi se u dokumentaciji koja je dobijena uz pomoć Zakona o slobodnom pristupu informacijama, a koji je objavila Mreža za afirmaciju nevladinog sektora.

- Najveći dio tog novca potrošen je na najam privatnog aviona na relaciji Podgorica-Zagreb-Pula-Podgorica - 18.700 eura- objavio je MANS.

Ranije je iz kabineta predsjednika saopšteno da je Jakov Milatović u zvaničnu posjetu Hrvatskoj letio privatnim avionom kompanije Air Emeralds, budući da Vladin avion nije bio operativan od 3. do 9. septembra.

Saopšteno je da je komercijalne letove za potrebe Predsjednika moguće koristiti kada program posjete i agenda događaja to dozvoljava, što je, kako kažu, Milatović već radio kada je išao u posjetu Briselu, a što u slučaju zvanične posjete Hrvatskoj nije bilo moguće.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 14:25