/ - НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ
01/05/2022 u 12:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Медојевић: Задатак ове Владе је да буде дио антисрпске, антируске и антиправославне коалиције

Срећа нас је пратила до ивице провалије. После није, навео је он

Предсједник "Покрета за промјене", Небојша Медојевић, саопштио је да влада Дритана Абазовића је "још једна у низу марионетских слуганских Влада Црне Горе које су од 1998 године формиране, искључиво по налогу глобалне дубоке државе и страних безбједносно-дипломатских структура".

- Апсолутна послушност у спровођењу интереса дубоке државе и спремност за доношење одлука супротних интересима и већинској вољи грађана и интересима државе је био кључни критеријум за избор Премијера и Министара. Мило Ђукановић, Филип Вујановић, Душко Марковић, Игор Лукшић, Здравко Кривокапић и Дритан Абазовић пажљиво су бирани као профили личности који су због власти (и масти која са тим долази) спремни да издају виталне интересе државе и баце под ноге Сорошу и дружини, њен суверенитет, независност, част и достојанство. За служење глобалним сатанистима награђени су жмурењем на нарастање једне од највећих Европских нарко и дуванских мафија и претварања Црне Горе у платформу за дјеловање глобалних нарко картела у Европи- навео је Медојевић.

Глобална дубока држава се, како сматра он, распада и губи контролу над ратовима, контролама Влада и прородних ресурса, смјенама непослушних влада, обавјештајним службама, медијима. 

- Њихов најважнији пункт- Бијела Кућа и Демократе су у хаосу и чека их тешки пораз на изборима за Сенат и Конгрес у новембру. Овај глобални мастодонт неће мирно гледати како се империја моћи грађена стотинама годинама руши и нестаје. Рат у Украјини је изазвао додатне политичке, економске и социјалне проблеме у САД, Великој Британији и ЕУ. Њихове Владе су под све већим притиском губитка власти на изборима. Цијене животних намирница и енергената ће ићи у небо. Србија са својом неутралношћу и економском и војном снагом постаје опет пријетња интересима глобалне државе. Не само као регионална сила, већ више као примјер другим малим државама да се може водити политика вођена сопственим интересима. Без конфликта са великим силама, али и без понижавања, слуганства и мазохизма. Зато је и Дритан изабран за Премијера и на кључна мјеста у овој марионетској Влади, за спровођење спољних интереса постављене најоданије слуге глобалиста, најжешћи антисрби, антируси, антиправославци- поручио је Медојевић.

Једини задатак ове Владе је, како сматра, да буде дио регионалне антисрпске, антируске и антиправославне и антисловенске коалиције која ће служити интензивирању притиска и покушаја изазивања унутрашњих немира у Србији.

- Посебно ће бити ризичне операције активирања старих жариста - КиМ, Македонија, Санџак, Република Српска гдје глобалисти имају под својом контролом значајне ресурсе у Балканској Конфедерацији Организованог Криминала и корумпираним политичарима, контролисаним тајкунима, медијима и НВО активистима. Љевичарске екстремистичке терористичке организације (АНТИФА и сл.) финансиране од глобалиста (Сороша и дружине) већ интензивирају обуке локалних екстремиста и анархиста за спровођење терора и изазивање хаоса у региону, са посебном метом у Србији. Зато син неокомунисте и љевичарског екстремисте Џорџа Сороша честита Дритану на премијерској позицији са 3 одсто подршке бирача.  Још ако Саво Кентера, ситни доушник АНБ постане шеф АНБ, све издајничке и плаћеничке фигуре глобалне државе биће на табли. Мило. Срећа нас је пратила до ивице провалије. После није- навео је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:47