/ - SRDJAN BOLJEVIC
24/12/2022 u 22:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milatović: Evropa sad će vjerovatno imati svog predsjedničkog kandidata

On je dodao će da kandidatura ili podrška trećem kandidatu, zavisiti od dešavanja na političkoj sceni u narednom periodu

Jedan od lidera pokreta Evropa sad Jakov Milatović najavio je da će Evropa sad vjerovatno imati svog predsjedničkog kandidata.

On je gostujući na A plus televiziji kazao da u tom pokretu još uvijek razmišljaju o tome hoće li imati predsjedničkog kandidata.

-Imali bi smo sjajne kandidate, jako dobro bi u tu trku mogli da uđemo i gospodin Milojko Spajić i ja, i mnogi građani s kojima razgovaramo žele da to učinimo- rekao je Milatović

On je dodao će da kandidatura ili podrška trećem kandidatu, zavisiti od dešavanja na političkoj sceni u narednom periodu.

-Da li ćemo to i učiniti, ili ćemo podržati nekog trećeg kandidata, zavisiće od toga šta će se dešavati u narednom periodu. Ako se formira Lekićeva vlada u kojoj neće biti Evrope sad, vrlo vjerovatno je da ćemo imati svog kandidata na izborima- kazao je Milatović.

On je rekao da će on biti kandidat Evrope sad za gradonačelnika Podgorice, a ne isključuje mogućnost da se on ili Milojko Spajić kandidaju i na predsjedničkim izborima.

- Kada je riječ o parlamentarnim izborima, vjerovatno će Spajić biti nosilac liste, ja ću biti na drugom mjestu. Svi odgovori će se dodatno iskristalisati u narednom periodu- kazao je Milatović.
 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:00