Petar Odžić / - FOTO: SDP
25/02/2024 u 14:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odžić: Nakon posjete Rusiji i Bjelorusiji kurir Dodik prenosi zadatke po mini štabovima na Balkanu

Ostaje da se vidi ko će od naša tri "proevropska" predsjednika, primiti Putinovog izaslanika za Balkan, dodao je Odžić

Petar Odžić, zamjenik predsjednika SDP, oglasio se povodom najavljenje posjete predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika Crnoj Gori, navodeći da nakon posjete Rusiji i Bjelorusiji prenosi zadatke po mini štabovima na Balkanu.

- Poslije posjete glavnom štabu antievropske politike, u Rusiji i Bjelorusiji, kurir Mile (Dodik) u narednim danima prenosi zadatke po mini štabovima po Balkanu. Pored Crne Gore i Srbije, tu je i nezaobilazna Mađarska. Ostaje da se vidi ko će od naša tri "proevropska" predsjednika, primiti Putinovog izaslanika za Balkan, naveo je Odžić.

Dodik najavio dolazak u Crnu Goru

U dosadašnjem političkom djelovanju, ističe Odžić, najbliži mu je bio "šavnički Dalaj Lama, iz milošte prozvan Vojvoda".

- Međutim u posljednjim obraćanima porodice Dodik, mogli smo čuti da su oni i osnivači i finansijeri PES. U svijetlu posljednjih događaja na relaciji Spajić-Milatović-Milović, reklo bi se da im je investicija propala, i da je neophodno da ih "ruska ruka" pokuša stabilizovati, pa bi bilo očekivano da ga i neko iz tog pokreta toplo ugosti. Sve u svemu, Crna Gora je za samo par godina došla od lidera u evropskim integracijama do toga da joj Dodik donosi upute za spoljnopolitička djelovanja, zaključuje se u saopštenju.

Šehović: Nakon posjete Rusiji i Bjelorusiji, Dodik dolazi u posjetu Crnoj Gori - pametnome dosta

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 09:05