/ FOTO: VLADA CRNE GORE
02/11/2022 u 17:21 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ovo su nova kadrovska rješenja Vlade

Vlada imenovala članove Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije

Vlada Crne Gore je, na danas održanoj 26. sjednici kojom je predsjedavao premijer Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja.

U tom kontekstu, Vlada je: donijela rješenje o imenovanju Sokolja Beganaja za Nacionalnog koordinatora za praćenje sprovođenja Strategije socijalne inkluzije Roma i Egipćana u Crnoj Gori 2021 – 2025, donijela rješenje o razrješenju umjetničke direktorice Javne ustanove Muzički centar Crne Gore Mirjane Živković i Vlada je donijela rješenje o imenovanju Marka Simovića za umjetničkog direktora Javne ustanove Muzički centar Crne Gore.

Takođe, Vlada je donijela rješenje o razrješenju dva člana Savjeta za prava djeteta, Ranka Krivokapića i Dragane Đurović.

- Vlada je donijela rješenje o imenovanju Miloša Ristića za člana Savjeta za prava djeteta, donijela rješenje o prestanku mandata generalne direktorice Direktorata za projekte i informacione sisteme u Ministarstvu ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Marine Izgarević i donijela rješenje o prestanku mandata generalne direktorice Direktorata za prirodu u Ministarstvu ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Tamare Brajović.

Takođe, Vlada je i donijela rješenje o imenovanju Marije Krgović za savjetnicu predsjednika Vlade Crne Gore za investicije.

 - Vlada je donijela rješenje o imenovanju Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije, u sastavu: Dritan Abazović, predsjednik Savjeta, Zoran Miljanić, zamjenik predsjednika Savjeta, i članovi: Marko Kovač, Filip AdžićAleksandar DamjanovićJovana Marović, Ervin Ibrahimović, Ana Novaković ĐurovićMiomir Mijo Vojinović, Dragoslav Šćekić, Jelena Perović, Boris Milić, Zoran Brđanin, Ana Vujošević, Vladimir Bulajić, Maja Jovanović, Vladimir Novović, Vesna Vučković, Nina Drakić, Vladimir Otašević, Ana Đurnić, Ognjen Mitrović i Bojana Jokić.

Valda je donijela rješenje o određivanju Vladimira Vukajlovića za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za upravni postupak i izradu propisa iz oblasti turizma i ugostiteljstva u Ministarstvu ekonomskog razvoja i turizma, o imenovanju Asmira Pepića za državnog sekretara u Ministarstvu odbrane i Vlada je donijela rješenje o imenovanju Vladimira Martinovića za direktora Javnog preduzeća za nacionalne parkove Crne Gore.

- Vlada je donijela Rješenje o razrješenju članova Odbora direktora "Centra za ekotoksikološka ispitivanja" – Podgorica u sastavu: Andrijana Garić, Balša Bajagić i  Stefan Stanovčić  i donijela Rješenje o imenovanju članova Odbora direktora "Centra za ekotoksikološka ispitivanja" – Podgorica u sastavu: Jovana Krgović, Prëla Ujkaj i Srđan Mugoša- navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:35