/ - VESKO PEJAK (FOTO: FEJSBUK)
05/10/2023 u 19:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pejak: GO Pokreta Evropa sad da utvrdi odgovornost Spajića

Svi smo svjesni da je Zenka (DPS) bio samo posrednik. Na sastanku sa njim, za šta postoje svjedoci u PES-u, on je rekao da za sve akcije mora da se konsultuje sa DPS-om - kazao je Pejak

Izjava Demokrata je potvrdila pisanje Alternativa Crna Gora da je PES preko Zenke pregovarao sa DPS-om. Pošto je Alternativa učestvovala u formiranju tog pokreta, dala logističku i medijsku podršku tom pokretu, zahtijevam da Glavni odbor PES-a pokrene ispitivanje odgovornosti mandatara Spajića, kao i poslanika Pejovića, Krvavca, Čarapića, Nedovićke i Milovića zbog izdaje principa PES-a i pregovaranja sa DPS-om, kazao je predstavnik partije Alternativa Crna Gora Vesko Pejak.

- Svi smo svjesni da je Zenka (DPS) bio samo posrednik. Na sastanku sa njim, za šta postoje svjedoci u PES-u, on je rekao da za sve akcije mora da se konsultuje sa DPS-om - kazao je Pejak.

Jasno je, kako je kazao, da su pomenuti poslanici "urušili ugled pokreta, izdali biračko tijelo koje ih je glasalo 11. juna i sve nas pokušali da prevare".

Još ima vremena da se, kaže Pejak, spasi situacija, ali tek pošto pomenuta lica budu saslušana i o tome bude sačinjen zapisnik.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 15:12