/ - Јово Перовић (ФОТО: СДП)
09/06/2022 u 13:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Перовић: Путинова послуга у Црној Гори је свјесна да губи још једну битку

Најава Милана Кнежевића о покретању интерпелације против министра внсјких послова Ранка Кривокапића је само доказ панике антиевропских и прокремаљских структура у Црној Гори, поручио је Јово Перовић

Најава Милана Кнежевића о покретању интерпелације против министра внсјких послова Ранка Кривокапића је само доказ панике антиевропских и прокремаљских структура у Црној Гори, поручио је Јово Перовић Члан Главног одбора СДП.

-Путинова послуга у Црној Гори је свјесна да губи још једну битку у покушају да од Црне Горе направи руску губернију или провинцију Вучићевог српског света. При томе, није свјесна да им због тога није крив СДП ни министар Кривокапић, већ њихова освједочена назадна и антицивилизацијска политика- наводи у саопштењу.

Додаје:"Идући из пораза у пораз до коначног слома те накарадне политике која скупо кошта и народ који, наводно, представљају, јасно је и да им је СДП као аутентична државотворна, европска и грађанска партија посебна кост у грлу. СДП је најбољи подсјетник њихове укупне промашености и неспособности, због чега и разумијемо фрустрацију".

-Господу из ДФ још једном позивамо да, умјесто осуде досљедне европске политике СДП и министра Кривокапића, осуде свог интимуса Рогозина који прије два дана запријети да би најрадије спржио Црну Гору атомском бомбом. Ипак, знајући шарлатански профил појединаца из ДФ, прије бисмо од њих очекивали да изађу са транспарентом на којем пише „удри Рогозине нијесмо ни ми губави- смтара Перовић.

Али,  према његовим ријечима какогод, није лоше да ДФ интерпелацијом поново тренира опозициону кондицију, будући да, као што сви већ знају, за ништа друго нијесу ни способни.

-Претходно, очекујемо да као досљедни опозиционари напусте и сва мјеста по дубини које им је Здравко удијелио- закључује он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:11