Pokret evropa sad / - PES
29/03/2024 u 20:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: Abazovićeva meritokratija je da zbog memoranduma sa Medojevićem, unapređuje kadrove PzP-a

Reakcije GP URA nakon imenovanja novog Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, apsolutno su očekivane, jer su proizvod zajedničkog nezadovoljstva memorandumskih partnera, Dritana Abazovića i Nebojše Medojevića, saopšteno je iz PES-a

-To što su članovi Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, koje je imenovala Abazovićeva Vlada, zadnjeg dana mandata preko predsjednika Odbora, koga je instalirala URA, smijenili dotašnjeg direktora, unapređujući predlog PzP-a, nakon potpisivanja memoranduma, jeste primjer kako funkcioniše partija, koja dijeli sada lekcije o principima meritokratije - navodi se u saopštenju.

Knežević podnijela prijavu SDT-u: Radulović nezakonito imenovan, nije stručan i kvalifikovan

To je, kako kažu, ista ona partija koja je na mjesto generalnog inspektora ANB-a postavila Artana Kurtija, koga je za tu poziciju jedino proporučilo prijateljstvo sa Dritanom Abazovićem i spremnost da za njega obavlja sve prljave poslove.

-Međutim, zbog dogovora sa DPS-om, 43. Vladi Dritana Abazovića nije bilo strano ni da u Odboru direktora EPCG-a imenuje i nekadašnjeg direktora ANB-a i visokog funkcionera DPS-a Vladana Jokovića. Iako kolege iz URA znaju da imaju najmanje kredibiliteta da bilo kome drže lekcije o meritokratiji, njihova reakcija je samo pokušaj skretanja teme sa raskrinkavanja afere Do Kvon - navode u saopštenju. 

URA: Spajiću je meritokratija smjena kadrova

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:23