Evropa sad press, Milojko Spajic / EVROPA SAD PRESS, MILOJKO SPAJIC - LAZAR RUZIC
06/06/2023 u 08:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES Kneževiću: SDT je već procesuirao funkcionere rasformiranog DF-a

Uloga kontroverznog Kvona je da optuži PES za gomilu laži i to po nalogu one političke konkurencije koja na drugačiji način ne može spriječiti ubjedljivu pobjedu našeg Pokreta, navode u saopštenju

Očigledno je velika nervoza zbog malih procenata kad je Milan Knežević spao na to da mu zadnja nada bude osumnjičeni za prevaru, te za kratkoročne potrebe iznajmljeni Kvon, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

- Jeftini pokušaj da se na montiranom iskazu gradi senzacionalno otkriće jednako je efikasan koliko i optužbe oko obveznica, zahvaljujući kojima su građani bili permanentno manipulisani, navode u saopštenju.

Knežević: Ispitati navodne veze Spajića i Do Kvona

Ističu da je upravo Spajić pružio priliku akterima takve priče da sve dokažu na sudu.

- Tako će i ovog puta istražni organi ispitati sve i reagovati. Uloga kontroverznog Kvona je da optuži PES za gomilu laži i to po nalogu one političke konkurencije koja na drugačiji način ne može spriječiti ubjedljivu pobjedu našeg Pokreta, koji vodi konkretnu kampanju. Stoga, postoji jasna razlika između prljave kampanje i Sky prepiske, koju će SDT utvrditi, ali i razlikovati na osnovu čega su neki funkcioneri rasformiranog DF-a već procesuirani. Upravo je ta razlika najveći problem Kneževića i svih onih koji se bave prljavom kampanjom, dodaje se u saopštenju.

Iz PES-a su pozvali nadležne da ispitaju finansiranje svih političkih subjekata, "a posebno onih koji su na tuđim jaslama već decenijama vegetirali tokom svog opozicionog staža".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. oktobar 2023 04:57