Čelnici PES-a nakon parlamentarnih izbora 2023. / - SRDJAN BOLJEVIC
23/03/2024 u 16:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

PES: Rast podrške govori da građani prepoznaju istinu i dobronamjernost

Objavljeno istraživanje političkog javnog mnjenja CEDEM-a govori da PES sa 26.3 odsto ima trenutno veću podršku u odnosu na parlamentarne izbore u junu prošle godine, kada smo nastupili u koaliciji (25.5 odsto).

Time se potvrđuje da su postignuti rezultati Vlade i zakonodavne vlasti u skladu sa očekivanja javnosti koja je ukazala povjerenje PES-u, navode iz Pokreta Evropa sad.

CEDEM: Za PES bi glasalo 26,3, za DPS 26, za NSD 11,5 odsto ispitanih građana

Udio zadovoljnih učinkom Vlade, koju dominantno čini naš Pokret, je na najvišem nivou od 2014. godine, a premijer i predsjednik našeg Pokreta Milojko Spajić, ocijenjen je sa najvećim brojem najboljih ocjena, što ga čini političarem koji uživa najviše povjerenje građana.

- Uprkos pokušaju da se par izlazaka funkcionera PES-a predstavi raskolom i velikim potresom, sa ciljem relativizacije svima vidljivih rezultata Vlade, građani ipak prepoznaju istinu i dobronamjernost - navodi se u saopštenju PES-a.

Snažna podrška vidljiva u rezultatima istraživanja, podsticaj nam je da kroz izvršnu i zakonodavnu vlast radimo još produktivnije i efikasnije, čuvajući društvenu stabilnost i ostvarajući nikad veće rezultate na evropskom putu, zaključuju u PES-u.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:48