Nikola Rakočević / - DPS
13/02/2024 u 19:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rakočević: Mandić u Briselu glumi evropejca

Kad se vrati u Crnoj Gori treba provjeriti da li je u Briselu usvojio evropske vrijednosti na kojima počiva savremena Evropa, napisao je Rakočević

 Mandić pred EU zvaničnicima u Briselu glumi evropejca, dok njegovi funkcioneri, na čelu sa Dariom Vranešom ljuljaju temelje ustavnog poretka Crne Gore, napisao je poslanik DPS u Skupštini Crne Gore Nikola Rakočević na mreži X.

On se upitao da li je Mandić potpisao u Briselu, gdje trenutno boravi kao predsjednik Skupštine Crne Gore u posjeti, potpisao rezoliciju Evropskog parlamenta kojom se traži istraga povodom tvrdnji opozicije da su izbori u Srbiji bili neregularni.

- Čekamo odgovor da li se Mandić u Briselu pridružio Rezoluciji Evropskog parlamenta od prije pet dana, kojom EU izbore u Srbiji definiše kao neregularne, a Mandić je, valja podsjetiti, u istim izborima učestvovao i sa mentorom Vučićem slavio rezultate u štabu SNS - napisao je on.

- Kad se vrati u Crnoj Gori treba provjeriti da li je u Briselu usvojio evropske vrijednosti na kojima počiva savremena Evropa i priupitati ga je li Kosovo nezavisna država, da li Rusija vrši agresiju u Ukrajini, da li Mandić i dalje smatra da je “Putin predsjednik većinske Crne Gore”, je li se u Srebrnici desio genocid i da li su Radovan Karadžić i Ratko Mladić ratni zločinci ili heroji? - naveo je Rakočević.

Bilo bi korisno da i zvaničnici u Briselu postave ova pitanja Andriji Mandiću. Mi u Crnoj Gori za njegove stavove odavno znamo, zaključio je Rakočević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 10:10