Konsultacije sa SDP-om / - FOTO: PREDSJEDNIK
16/09/2022 u 17:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SDP nakon konsultacija: Rješenje vanredni parlamentarni izbori

Socijaldemokratska partija je sigurna da će ti izbori dovesti do formiranja stabilne i snažne evropske većine čiji će prioritet biti uspostavljanje jakih institucija, vraćanje evropskom putu

Predstavnici SDP prenijeli su predsjedniku države Milu Đukanoviću stav da je rješenje aktuelne političke situacije, nakon pada 43. Vlade koji je uslijedio zbog odustajanja od evropskih i reformskih prioriteta, organizacija vanrednih parlamentarnih izbora.

Predsjednik SDP Raško Konjević i zamjenik predsjednika SDP Borislav Banović obavili su danas konsultacije sa  Đukanovićem u vezi sa izborom mandatara za sastav nove Vlade.

Đukanović imao konsultacije sa SDP-om

- S tim u vezi je neophodno, odmah po isteku ustavnih rokova za izbor mandatara, pokrenuti proceduru koja će omogućiti održavanje novih parlamentarnih izbora. Socijaldemokratska partija je sigurna da će ti izbori dovesti do formiranja stabilne i snažne evropske većine čiji će prioritet biti uspostavljanje jakih institucija, vraćanje evropskom putu, odlučna borba protiv kriminala i korupcije i ekonomski oporavak Crne Gore, navode iz ove partije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 05:07