/ FOTO - VLADA CRNE GORE
15/09/2023 u 07:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sjednica Vijeće za nacionalnu bezbjednost: Danas o tunelu ispod Višeg suda

Kako je saopšteno, pronađeno je vozilo koje su osumnjičene osobe koristile, stan preko puta Suda koji su osumnjičeni iznajmili, tragovi šest osoba i utvrđeno je da nedostaje određeno oružje koje su osumnjičeni ukrali iz depoa

Predsjednik Vlade Dritan Abazović sazvao je za danas sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost  sa početkom u 11 časova. Tema sjednice biće tunel ispod zgrade Višeg suda koji vodi do depoa te instutcije.

Nakon sjednice Vijeća očekuje se pres konferencija u zgradi Vlade Crne Gore, saopšteno je iz Vlade.

Vijeće za nacionalnu bezbjednost pored predsjednika Vijeća Abazovića, čine i Filip Adžić ministar unutrašnjih poslova i koordinator Ministarstva odbrane, Marko Kovač ministar pravde, Aleksandar Damjanović ministar finansija i Boris Milić vršilac dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost.

Iz Vlade navode da u skladu sa članom 6 Poslovnika o radu Vijeća za nacionalnu bezbjednost pozvani su i ministar bez portfelja Zoran Miljanić, vršilac dužnosti direktora Uprave policije Nikola Terzić, vršiteljka dužnosti vrhovne državne tužiteljke Tatjana Begović, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović, načelnik Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković i načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Goran Jokić.

Podsjećanja radi, prije par dana ispod zgrade Višeg suda pronađen je tunel koji vodi do depoa suda. Kako je saopšteno, pronađeno je vozilo koje su osumnjičene osobe koristile, stan preko puta Suda koji su osumnjičeni iznajmili, tragovi šest osoba i utvrđeno je da nedostaje određeno oružje koje su osumnjičeniukrali iz depoa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:23