/ FOTO: SKUPŠTINA CG
02/12/2022 u 09:29 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Skupština nabavila dva nova vozila: Cilj racionalizacija troškova

Kako navode, time će u značajnoj mjeri biti smanjena novčana izdvajanja koja su do sada bila opredjeljivana za potrebe iznajmljivanja eksternog transporta za potrebe institucije

Skupština Crne Gore nabavila je dva nova transportna vozila. Kako navode, time će u značajnoj mjeri biti smanjena novčana izdvajanja koja su do sada bila opredjeljivana za potrebe iznajmljivanja eksternog transporta za potrebe institucije.

image
FOTO: SKUPŠTINA CG

- Ovom nabavkom, čiji je osnovni cilj racionalizacija troškova, odnosno smanjenje potrebe za iznajmljivanjem vozila za transportne svrhe Skupštine, biće obezbijeđen komforniji i jednostavniji prevoz djece i zaposlenih u okviru programa Demokratske radionice, prevoz poslanika i stranih delegacija, te  zaposlenih u skupštinskoj Službi. Višegodišnji visoki troškovi transfera, prosječna starost skupštinskih službenih vozila, odnosno loše stanje skupštinskog voznog parka, nametnuli su obavezu da se krene u rješavanje ovog izazova, na funkcionalan način, a na zadovoljstvo zaposlenih i gostiju najviše zakonodavne institucije u zemlji- navode iz Skupštine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:02