за контића / - Ин4С
06/11/2022 u 11:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

SNP: Dvojac Spajić-Milatović nastavlja da obmanjuje crnogorske građane

Dodaju da dovoljno govori činjenica da se sa izborima žuri samo Evropi sad i naprasno DPS-u, jer se zanose da zajedno mogu imati većinu za formiranje vlasti na državnom nivou

Umjesto da polažu račune građanima zbog urušavanja zdravstvenog sistema, falsifikovanja budžeta ili sumnjivih poslova sa obveznicama dvojac Spajić-Milatović nastavlja da obmanjuje crnogorske građane, ocijenjuju iz Socijalističke narodne partije (SNP).

- Nakon sto je bivši ministar Spajić obećao građanima milijardu evra iz Japana, tri milijarde od kripto valuta, a svojim zemljacima i pola milijarde koje će da se investiraju u Pljevlja, a što je samo nekoliko od niza šarenih laži, sad optužuju Vladu i ministra Damjanovića za nešto za šta oni nisu bili sposobni da obezbijede zakonski osnov, dok su se godinu ipo dana igrali sa novcem crnogorskih građana, navode u SNP-u.

Kako ističu, ljuti i bijesni zbog najave ministra finansija da slijedi povećanje zarada u javnom sektoru, zbog ispunjavanja svih, na zakonima zasnovanih obaveza, zbog rasta penzija koje im takodje smeta, a koje nema veze sa programom Evropa sad, danima pokušavaju da spinuju javnost i ubijede da je neko kriv za ono sto su isti oni lažno obećali.

- Podsjećamo da su se prije neki dan ljutili i zbog usvajanja izmjena Zakona o predsjedniku braneći tog istog Predsjednika i napadajući parlamentarnu vecinu jer su im poremećeni planovi da na lažima pokušaju da politicki profitiraju. Stoga ne čude ni izlivi ljubavi kolumniste Nikolaidisa koji o vama piše u hvalospjevima. Nas ne iznenađuje ćutanje DPS-a kojima ste uzeli većinu glasova na izborima u Podgorici jer ste upravo vi taj budući reformisani DPS o kome se toliko priča, isto tako, vaše rukovodstvo i organe stranke, dominantno čine ljudi koji su nekada pripadali DPS-u, ističu u SNP-u.

Oni dodaju da dovoljno govori činjenica da se sa izborima žuri samo Evropi sad i naprasno DPS-u, jer se zanose da zajedno mogu imati većinu za formiranje vlasti na državnom nivou.

- Ne brinite za budućnost SNP-a jer ipak ima mnogo stručnih i mladih novih članova, koji za razliku od vas nisu uživali DPS privilegije i koji nisu pljunuli na obraz svojih roditelja i ostali su vjerni našoj ideji i svom narodu, zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:50