фото: СНП / - фото: СНП
21/01/2022 u 12:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Осуђујемо дешавања испред наших просторија

Срамно је и непоштено то што раде неки које смо препознали на снимцима, управо они који су настали испод шињела СНП, за које се не би знало да им СНП-а није било, казали су из СНП-а

Социјалистичка народна партија Црне Горе најоштрије осуђује дешавања испред просторија наше партије у Подгорици синоћ након скупа непознатих организатора који дају себи за право да прозивају и нападају најчаснију и најпоштенију партију на политичкој сцени Црне Горе, саопштено је из партије.

- Наиме, група незадовољника је синоћ прво кренула према Централи наше Партије, познатој под именом „барака“, али су процијенили да је боље да своје стихове саопште испред просторија СНП испод Горице, како би онај који се слади свему овоме могао да испрати све гледајући иза завјесе директно - казали су у саопштењу.

Срамно је и непоштено то што раде неки које смо препознали на снимцима, управо они који су настали испод шињела СНП, за које се не би знало да им СНП-а није било, истакли су.

- Издају помињу они који су на такав начин отишли из СНП, издали програм и идеју Партије која их је створила. СНП је заборавила али никада неће опростити што су учинили прије неколико година. Макар ћутите, господо, немате право. Но, морал је висока категорија, вјероватно још до ње нисте досегли - додали су у саопштењу.

Нагласили су да СНП ЦГ своје часно име носи пуне 24 године, тако ће бити и убудуће. Све пролази, све се мијења, али СНП остаје.

Знају грађани, зна Црна Гора ко је и што је СНП. Партија часних и поштених људи, која је одувијек радила у интересу грађана и увијек ће радити. Знамо се, мала је територијално Црна Гора. Ми се иза грађана не кријемо. Ми испред њих идемо, часно и поштено. Никад нисмо издали, нити ћемо. А ви се видите шта ћете. Брзо ће свима бити јасно ко брани фотеље а ко Црну Гору и интересе грађана, закључили су у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:36