Milojko Spajić / - DJORDJE CMILJANIC/GOV.ME
24/05/2024 u 13:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Spajić: Crna Gora i region od rezolucije neće dobiti ništa, a neće biti ni štete

Premijer Crne Gore Milojko Spajić kazao je na konferenciji za medije da Crna Gora od rezolucije o Srebrenici neće dobiti ništa, ni region i dodao da neće biti ni štete.

-  Treba se okrenuti ovakvim projektima kao što je ovaj današnji i da se povezujemo -  kazao je Spajić na pitanje novinara povodom rezolucije o Srebrenici.

On je dodao da je povezanost sa regionom apsolutni prioritet i da su fantastični odnosi sa regionom apsolutni prioritet.

Šabanović: Rezolucija nepogrešivo osuđuje zločin

-Mi treba da vodimo pomirljivu politiku i da smo respektabilni prema svima u regionu. Mislim da smo mi amandmanim  doprinjeli da se neke predrasude i pogrešna tumačenja pomjere-  smatra Spajić povdom reakcija zvaničnog Beograda povom situacije o izglašavanju rezolucije o Srebrenici.

Na pitanje novinara da li će podržati najavu Andrije Mandića da se vrati trobojka i srpski jezik, Spajić je rekao da kao šef vladajuće partije, nema problem da podrži svaku inicijativu koja nije na uštrb drugih.

-Nisam vidio takvu inicijativu, mi nemamo problem ako bilo koja inicijativa povećava prava nekom narodu a nije na uštrb drugih, nemamo problem sa tim kao stranka, ali suština stvari je ekonomija, da se vrati kao apsolutni fokus u Crnoj Gori - odgovorio je premijer.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 17:14