Ilustracija / - SRDJAN BOLJEVIC
05/02/2023 u 19:24 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odložen sastanak predstavnika opozicije oko predsjedničkog kandidata

Veći dio opozicije usaglasio se ranije da opoziciju treba da predstavlja jedan kandidat uključujući i da to bude partijski kadar, izuzev SDP-a koji je na stanovištu da to treba da bude nadstranački kandidat

Sastanak predstavnika opozicije i manjinskih partija koji je trebalo da bude održan danas odložen je, potvrdio je za Dan lider Liberalne partije Andrija Popović, dodajući da se novi sastanak očekuje u narednih par dana. Na sastanku bi trebalo da se dogovore oko kandidata za predstojeće predsjedničke izbore.

Veći dio opozicije usaglasio se ranije da opoziciju treba da predstavlja jedan kandidat uključujući i da to bude partijski kadar, izuzev SDP-a koji je na stanovištu da to treba da bude nadstranački kandidat.

Podsjetimo, sredinom januara predsjednica Skupštine Danijela Đurović raspisala je predsjedničke izbore za 19. mart. Predviđeno je da se predlog kandidata za predsjednika Crne Gore podnosi Državnoj izbornoj komisiji najkasnije do 26. februara do ponoći. DIK će listu kandidata za predsjednika Crne Gore objaviti najkasnije do 3. marta.

Pokret Evropa sad kandidovao je Milojka Spajića, DF Andriju Mandića, a Demohrišćanski pokret Dejana Vukšića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. mart 2023 01:34