Грађански покрет УРА / - ФОТО: Грађански покрет УРА
22/01/2022 u 16:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА Демократама: Што се тиче нас ова Влада је завршила

Надамо се да грађани сада jасно виде вашу принципиjелност, досљедност и истину. Спремни сте на све, само да сачувате фотеље - закључили су из УРА-е

Грађански покрет УРА реаговао је на писане гаранције које су из Демократске Црне Горе истакли као услов за разговоре унутар парламентарне већине.  

- Просто невjероватно звучи позив за разговор од стране Демократске Црне Горе па се питамо jе ли позив од Алексе Бечића и Бориса Богдановића или jе опет нека омашка њиховог чувеног пресс центра - поручили су из УРА-е. 

Они су питали Демократе о чему ће разговарати са неким за кога су рекли да је издајник.

- Са неким за кога тврдите да jе узео 21 милион? Са људима коjе оптужуjете да политички дjелуjу, а у слободно вриjеме шверцуjу кокаин? Jуче сте говорили: кукавице, издаjице, шиптари, паjовићи, криминалци, а данас - Сjеднимо да разговарамо о мањинскоj влади. Ни нама ни грађанима ниjе jасно о чему се ради? Да нисте узели 21 милион? Ако jе ваш позив искрен, онда значи да сте све вриjеме причали неистине и обмањивали jавност. Ако jе то тако, онда са нама немате о чему да разговарате. Послиjе подршке вашег лидера фашистичким повицима, вашег jавног позивања на линч неистомишљеника, на дуго вриjеме сте компромитовали своjу партиjу.- казали су из УРА-е. 

Како су навели, што се њих ова Влада jе завршила своj мандат.

- Понудили смо модел мањинске владе, на коjи очекуjемо изjашњења свих 81 посланика у Скупштини Црне Горе. Надамо се да грађани сада jасно виде вашу принципиjелност, досљедност и истину. Спремни сте на све, само да сачувате фотеље - закључили су из УРА-е. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 10:26