Branko Radulović / - BRANKO RADULOVIć
13/01/2023 u 21:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Radulović: DPS da prođe čistilište, ko ostane imaće koalicioni potencijal

Komentarišući to što su predsjednici šest crnogorskih opština prisustvovali sjednici u Skupštini Srbije na kojoj se govorilo o položaju Srba u regionu, Radulović je rekao da je tragično ako neko kaže da mu Crna Gora nije matica

Poslanik Pokreta za promjene (PzP) Branko Radulović kazao je da Demokratska partija socijalista mora proći kroz čistilište i reviziju svoje tridesetogodišnje porošlosti, te da će onaj ko ostane imati određeni koalicioni potencijal.

On je u razgovoru za Dan komentarisao izjavu lidera lidera Demokratske narodne partije (DNP) koji je kazao da bi Demokratski front (DF) mogao da sarađuju sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) ako se, kako je naveo, pojave drugi ljudi poslije izbora.

- Ja znam dobro Milana Kneževića, on je moj drugar i znam njegov potencijal i oprijedijeljenost za borbu za slobodu. Očito je to bila poruka nekima, da postoje određeni dogovori, da se kreira možda nekakva većina i možda nekakva dominantna većina. Što se mog životnog opredjeljenja tiče, sto puta su me molili da postanem član DPS-a, ja bih čini mi se prije poginuo nego to uradio- kazao je Radulović za Dan.



Komentarišući to što su predsjednici šest crnogorskih opština prisustvovali sjednici u Skupštini Srbije na kojoj se govorilo o položaju Srba u regionu, Radulović je rekao da je tragično ako neko kaže da mu Crna Gora nije matica.

- Ako si javni funkcioner treba da poštuješ državu maticu. Ovo je tvoja država. U ovakvom jednom polarizovanom stanju, ovakvom ludilu, takva izjava može doprinijeti da se koalicioni kapacitet onoga koga predstavlja smanji- rekao je Radulović.

Čitav intervju pročitajte u sjutrašnjem izdanju dnevnog lista “Dan”, a pogledajte i na webtv-u Portala Dan!

Knežević: Ne vidim zašto ne bismo sarađivali sa DPS-om ako se pojave drugi ljudi

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 13:12