Ivan Vuković / - SRDJAN BOLJEVIC
05/02/2023 u 13:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vuković o Spajiću: Niko ne očekuje harakiri, samo istinu

Pa ja kao većina građana Crne Gore jako se lijepo osjećam u nama vrlo bliskoj Srbiji i to je jedna činjenica. Ali sa druge strane ja sam ,već odgvorio na to pitanje, rekao sam da nikada nisam živio u Srbiji, kazao je Spajić

Odlazeći gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS-a, Ivan Vuković oglasio se na Tviteru komentarišući izjavu predsjednika Pokreta Evropa sad i kanditata na predsjedničkim izborima Milojka Spajića, gdje odgovara na pitanje novinara da li ima srpsko državljanstvo.

- Niko ne očekuje harakiri, samo istinu - prokomentarisao je Vuković.

“Dobar đak i student, respektabilna karijera za naše prilike, od Pljevalja do dalekog Japana, uz solidnu zaradu … i onda se vratiš u Crnu Goru (navodno, da bi je mijenjao nabolje … pa ti još neki ljudi povjeruju) da bi od sebe pravio ovo. Niko ne očekuje harakiri, samo istinu”, naveo je Vuković na Tviteru.

On je na Tviteru objavio isječak iz intervjua Spajića u kojem odgovara na pitanje da li ima srpsko državljanstvo.

- Pa ja kao većina građana Crne Gore jako se lijepo osjećam u nama vrlo bliskoj Srbiji i to je jedna činjenica. Ali sa druge strane ja sam ,već odgvorio na to pitanje, rekao sam da nikada nisam živio u Srbiji… Moj stalni boravak je uvijek bio vezan za Crnu Goru - rekao je, između ostalog, Spajić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 17:14