/ Иван Отовић
07/05/2021 u 06:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Иван Отовић: Увјерени смо у изванредан резултат

Отовић је носилац листе носилац листе „За будућност Херцег Новог”

Млади људи морају да преузму одговорност, морају да буду они који ће својим знањем, вољом и залагањем допринијети заједници у којој живе, поручио је Иван Отовић, носилац листе коалиције "За будућност Херцег Новог". Тај савез чине Демократски фронт, Социјалистичка народна партија и Радничка партија, а Отовић је сигуран да ће остварити изузетан резултат. Он је рекао да их посебно радује што им свакодневно прилазе млади људи, који желе да граде нови и бољи Херцег Нови.

– Увјерени смо да ћемо 9. маја остварити изванредан резултат, попут велике побједе на парламентарним изборима 30.августа и на локалним изборима у Никшићу. Посебно нас радује чињеница да нам непрестано прилазе млади људи који желе да заједно са нама граде бољи Нови и Боку. Бавимо се стварним потребама наших суграђана, говоримо о остваривим и одрживим пројектима. Ми не обећавамо већ радимо. Нарочито смо посвећени унапређењу односа са

онима који су нам најближи – Републиком Србијом и Републиком Српском. Ми не бјежимо од нашег заједничког насљеђа, од тога да говоримо српским језиком и припадамо Српској православној цркви – истакао је Отовић.

Он је нагласио да то не значи да желе да развијају сарадњу само са својим сународницима.

– То значи да прије свега поштујемо оно шта смо, а без тога није могуће стварно поштовати ни друге – рекао је Отовић.

Поручио је да млади људи морају да преузму одговорност и да својим знањем, вољом и залагањем допринесу заједници у којој живе.

– Уколико желе да побољшају сопствени положај, морају бити активан чинилац друштвених процеса. Управо на нашој листи налази се велики број младих људи, али и оних искуснијих, који ће се борити за бољи живот свих Новљана и Новљанки. Заједно са нашим суграђанима, посвећено ћемо радити за наш Нови и нашу Боку, јер Нови МОРА боље – казао је Отовић.

K.M.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 18:19