/ - DAN ARHIVA
28/04/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Rašović osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva bivše supruge

Prema navodima optužnice, Rašović se tereti da je 27. juna 2022. godine, oko 5.55 časova, ušao u stan bivše supruge Branke Petrović i ubio je sa umišljajem na podmukao način i iz niskih i drugih pobuda

Novljanin Bojan Rašović (48)  osuđen je danas, prvostepenom presudom Višeg suda, na 20 godina zatvora zbog teškog ubistva bivše supruge Branke Petrović i nedozvoljeno držanje oružja, potvrđeno je za portal Dan.

Rašović bivšu partnerku ubio pred njenim sinom?

Izrečena mu je i mjera liječenja zatvorenog tipa u Specijalnoj bolnici u Dobroti. Ubijena je bila predsjednica MZ Herceg Novi, a Rašović nekada vrlo uspješan fudbaler i jedno vrijeme igrač „Crvene zvezde“. Nakon što je pucao u Petrović predao se policiji.

Prema navodima optužnice, Rašović se tereti da je 27. juna 2022. godine, oko 5.55 časova, ušao u stan bivše supruge Branke Petrović i ubio je sa umišljajem na podmukao način i iz niskih i drugih pobuda.

Kako je navedeno, optuženi je neopaženo i lukavo ušao u otključani stan Branke Petrović u ranim jutarnjim časovima, misleći da oštećena spava, a kako bi je iznenadio i iz bezobzirne sebičnosti i osjećaja posjedovanja, "jer je smatrao da mu kao bivša supruga i dalje pripada i da ne može biti sa drugim muškarcem, iz puške u nju ispalio ukupno četiri hica".

Od zadobijenih povreda Petrović je odmah preminula.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 11:00