Milisav Joksimović / - FOTO: PRAVA
29/06/2022 u 15:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Joksimović: Nisam postao član NSD-a u Baru, zloupotrijebili su mi lične podatke

Joksimović posebno poziva da odgovorni za ovo lažno pronošenje informacija u što kraće vrijeme upute javno izvinjenje Pravoj Crnoj Gori, jer je, kako dodaje, duži period član njihove političke porodice

Član Odbora Prave Crne Gore Bar Milisav Joksimović dematnovao je da je postao član Nove srpske demokratije u Baru, te poručio da kao profesor neće i ne može tolerisati zloupotrebu ličnih podataka.

On se oglasio nakon današnjeg saopštenja Izvršnog odbora Nove srpske demokratije o imenovanju opštinskog Odbora Bar i njegovog predsjednika Lazara Macanovića, a u kojem se kao član Opštinskog odbora NSD navodi njegovo ime.

- Zbog pune istine i zbog javnosti imam potrebu da ovu vijest demantujem. Kao jedini profesor istorije u Ekonomsko ugostiteljskoj školi u Baru, ja Milisav Joksimović nikada se nisam sastao ili čuo ni sa kim iz NSD povodom mog navodnog imenovanja u Opštinskom odboru te partije u Baru, a ovu vijest sam saznao iz medija. Zbog navedenog, pozivam one koji su moje ime zloupotrijebili u partijske svrhe da zbog javnosti objasne kako se moje ime našlo na listi Odbora NSD u Baru - naglasio je on.

Joksimović posebno poziva da  odgovorni za ovo lažno pronošenje informacija u što kraće vrijeme upute javno izvinjenje Pravoj Crnoj Gori, jer je, kako dodaje, duži period član njihove političke porodice.

 - Ukoliko se ipak ogluše na moju dobronamjernu molbu, biću prinuđen da iskoristim sva pravna sredstva kako se moj intergritet ne bi dovodio u pitanje zbog ovakvih lažnih vijesti. Zloupotreba ličnih podataka i pronošenje lažnih vijesti predstavlja grubo kršenje osnovnih ljudskih prava, koje ja kao profesor ne mogu i neću tolerisati - zaključio je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 13:54