/ Група "Hurricane"
08/05/2021 u 06:10 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
StoryEditor

Група "Hurricane" путује у Ротердам

"Пjесма Евровизије" одржаће се од 18. до 22. маја, Такмичарским вечерима присуствоваће највише три и по хиљаде гледалаца, односно биће попуњено 20 одсто капацитета "Ротердам Ахој арене", а карте ће моћи да купе само они који су их купили за прошлогодишњи "Евросонг"

Чланице групе "Hurricane", Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија Кнежевић, потврдиле су, да ће са Евровизијским тимом РТС-а, отпутовати у Ротердам казале су да су се спремале током цијеле године, тако да су сад стварно спремне.

– Из пређашњег искуства требало би да буде јако напорно, с обзиром на то да неће бити пропозиција које су биле претходних година, мислим да ће бити много лакше, јер ћемо већи дио времена проводити у собама. Биће карантински тип боравка, из собе у Арену - рекла је Сања Вучић.

Иако ће се "Пјесма Евровизије" у Ротердаму може да се одржи уз ограничен број гледалаца у "Ахој арени" Ксенија Кнежевић додала је да им је довољно што неће пјевати пред празном салом, већ пред публиком, а то их довољно радује, као и одлазак на такмичење.

За кореографију је задужен Иван Громилић, а за костиме Борис Карготић

- Бићемо саме на сцени, нас је три, имамо доста покрета, кореографија нам је захтјевна, скоро свака ријеч у нашој пјесми има неки покрет, биће доста плеса и доста пјевања - рекла је Ивана Николић.

Група "Hurricane", на такмичењу за пјесму "Евровизије", наступа под редним бројем 9, друге полуфиналне вечери.

„Дан”

Izdvojeno

15. jun 2021 17:15