Дан испуњен ђачким успоменама / - Дан
10/05/2021 u 10:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
StoryEditor

Срећно матуранти, „Дан” је уз вас

Дневне новине „Дан” ће и ове године, уз жеље да стечено знање искористе, образовање обогате, испратити још једну генерацију средњошколаца у академски свијет

Ближи се крај школске године за још једну генерацију матураната који су током четворогодишњег боравка у средњој школи одрастали и стасали у младе људе пуне жеље за знањем и образовањем. Матура jе краj средње школе и почетак новог поглавља живота за који су досадашњим резултатима, на понос професорима,.

Мај је увијек био резервисан за најљепшу ђачку журку, али засад морају да се помире са чињеницом да ће је прескочити, јер тако налажу епидемиолошке мјере, али то свакако не значи да нису током школовања меморисали бројне успомене које ће носити у срцу заувијек.

И ове године Дневне новине „Дан” су уз наше матуранте. Уочи испраћаја ученика завршних разреда у академски свијет комплетираћемо школске алманахе страницама посвећеним само њима. Њихове годишњаке, као и сваке године до сада, красиће спискови свих ученика и фотографије најзанимљивијих тренутака њиховог четворогодишњег школовања.

Уз жеље да стечено знање искористе, образовање обогате, желимо им срећан пут у академски свијет.

Izdvojeno

14. jun 2021 20:36