Knez Zarobljeni / -YOUTUBE
30/03/2021 u 22:41 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Кнез након успјешне премијере пјесме Заробљени најављује још хитова

Имао сам мноштво несређених демо снимака и онда сам једну по једну почео да сређујем. Богами сада се дошло до 15. пјесме.
У времену инстант хитова и пјесама са роком трајања тешко је предсказати некој новој пјесми дуг вијек слушања. Некада је сама емоција, интерпретација или аранжман гаранција дугорочности, а некада је довољно знати ко је ауторски тим. У случају музичког стваралаштва Ненада Кнежевића Кнеза успјех пјесми је загарантован. Како и сам каже, суштина је у доброј мелодији и добром тексту.
Најновији сингл са печатом овог аутора „Заробљени” доноси дух старог квалитета и старе сарадње и већ биљежи феноменалан рејтинг на листама слушаности радио станица у региону.
- Први утисци публике и струке су заиста сјајни. Посебно ми је драго јер сам обновио сарадњу са старим сарадницима са претходних албума. У ту пјесму је уткан дух првог албума, осјећа се та нека енергија коју су донијели Лео Ђокај и Љубо Јововић. Продукцијски смо је урадили у духу савременог звука, зашто су заслужни Војке Ђанс и Стеван Милијановић, млади џез пијаниста. Сјајaн тим се окупиo око пројекта, не мислим само на пјесму него и на оно што ће услиједити даље - казао је Кнез.
На Еуросонгу се гради имиџ државе
Из породице Кнежевић још један представник ће стати на евровизијску сцену. Овога пута Ксенија Кнежевић чланица трија Хјурикејн са пјесмом „Локо локо”. Велика подршка још од прошлогодишњих припрема групи је свакако Кнез који има евровизијско искуство.
- Дај Боже само да оду у Ротердам, а ја у њих не сумњам, јер ово је већ друга година за редом како стрепе од неизвјесности. Нажалост Црна Гора нема представника на овом великом такмичењу. Не схватамо значај Еуросонга. То је други највећи ТВ шоу на свијету која гради имиџ државе и заиста сјајна прилика да се држава промовише туристички - казао је Кнез.

Спот је радила екипа Паблик филма који стоји иза серије „12 речи” у којој и сам Кнез има епизодна појављивања.
- Редитељка Јелена Столица, веома креативна млада особа, још док смо радили на серији, када је чула демо верзију пјесме изразила је жељу да она уради спот - казао је Ненад.
Радња спота прати двоје младих људи који су заљубљени, али и у тој љубави заробљени.
- У споту се појављује глумац Филип Ђуретић којег знам још од снимања филма „Дјечаци из улице Маркса и Енгелса”, а прати га Ана Костић, млада дама и топ модел, веома тражен у модним круговима. Испричали смо ту причу на један феноменалан начин - објаснио је Кнез.
Након двогодишње паузе и учешћа у разним пројектима од ТВ шоуа до позоришних и серијских улога Кнез се напокон вратио у студио и привео крају рад на пјесмама које су чекале у фиоци.
- Имао сам мноштво несређених демо снимака и онда сам једну по једну почео да сређујем. Богами сада се дошло до 15. пјесме. Све смо их уобличили и довели у фазу гдје је све постављено онако како би требало да буде, и ритам и пјевање. За пар мјесеци излази и друга пјесма „Причај са мном”. У питању је врло емотивна балада, врло лична и велика у аранжманском смислу. Након ње враћам се фанки звуку. Једва чекам да то све представим публици - казао је Кнежевић.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 04:58