Aleksandra Prijović / -ATA IMAGES
05/09/2023 u 14:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aleksandra Prijović o muzičkim počecima: Svi su koštali i radili više od mene

Pjevačica se prisjetila početaka u muzičkoj industriji

Aleksandra Prijović, postigla je vrtoglavi uspjeh nakon decenije na estradi koju će obilježiti spektakularnim solističkim koncertima u Beogradu, nakon čega će turneju nastaviti u regionu.

Iako je danas najuspješnija mlada zvijezda na ovim prostorima i prva "Zvezda Granda", koja će održati koncert u Areni, pjevačica ne zaboravlja svoje početke i borbu koju je vodila kako bi izgradila svoje ime na estradi.

Uprkos talentu koji je pokazala u takmičenju, priznaje da je bilo kolega i koleginica koji su više radili od nje.

– Kada sam počela da radim i godinu dana nakon što sam potpisala ugovor za "Grand", svi su koštali više od mene i svi su više radili, meni je to došlo vremenom i cijena je rasla, ali nikada mi nije bilo krivo- priča pjevačica koja je uvijek vjerovala da će se njen trud isplatiti.

– Ja sam govorila uvijek: "Hvala Bogu, neka radi, neka košta sto puta više jednog dana ću i ja". Mislim da ljudi kada vjeruju sebi i ne žele drugima loše, jer se ja i danas radujem zbog svačijeg uspjeha, meni ne može da bude krivo. Ja želim svima sve najbolje i kada je čovjek siguran u sebe i radi pošteno, ne može drugačije da mu se desi, zaslužila sam sve ovo– iskrena je Prija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 18:23