Andreana Čekić / -INSTAGRAM
26/08/2023 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Andreana Čekić iznenadila promjenom imidža

Pjevačica se naime pojavila u izdanju blondine na jednoj zabavi

Pjevačica Andreana Čekić nedavno je proslavila rođendan a sada je odlučila i da promijeni imidž.

Pjevačica se naime pojavila u izdanju blondine na jednoj zabavi, a sudeći po njenim objavama na Instagramu riješila je da zadrži izgled plavuše. "Plavuše se mnogo bolje zabavljaju", glasio je jedan od komentara ispod fotografije. Bilo kako bilo, pjevačica uživa u ovom periodu, kombinujući odmor i nastupe.

A reklo bi se i da pred kraj ljeta voli da promijeni imidž i posvijetli svoju boju kose, kao što je to uradila i prošle godine.

Inače, prije nekoliko dana pjevačica je proslavila rođendan, a čestitke i dalje pristižu.

Slavljenica se inače nije puno oglašavala o svom divnom danu, a mnoge intrigira i dalje da li je i ko osvojio njeno srce.

-Odlučila sam da o ljubavnom životu ne govorim mnogo, mogu samo reći da sam srećna i ispunjena žena. Što znači da ima neko, ali ne planiram da to dajem u javnost i da pričam ko je i šta je. Nagađa se nešto, ali ja ne želim ni da potvrdim ni da demantujem, umorila sam se od toga kada ti mediji šnjuvaju po privatnom životu. Mene nisu mazili, ali ne radim ja to da bi im se svetila, već da bih što duže uživala u sreći- rekla je Andreana nedavno za Grand.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 22:46