Barbara Bobak / -INSTAGRAM
28/08/2023 u 19:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Barbara Bobak o karijeri: Pokušali su da me sabotiraju

Pjevačica je otkrila da se često susretala sa zavišću kolega

Pjevačica Barbara Bobak sve više uživa popularnost među publikom i svaka nova pjesma joj donosi sve veću pažnju. Ipak, čini se mnogim njenim kolegama sa estrade smeta popularnost koju ova mlada pjevačica uživa. Ona je otkrila da se često susretala sa zavišću kolega, ali kako sama navodi to nije nešto što im je zamjerila.

- Pokušavali su da me sabotiraju ali nisu uspjeli. Ne zamjeram im, takav je posao. Gradim svoje, nisam nikoga ujela. Mogu da izmisle priče, da zavade ljude, da se stvara neki jaz bez potrebe, ali tako je kako je - rekla je Barbara.

S obzirom na to da je pjevačica dospjela u žižu interesovanja zbog njene veze, a potom i vjeridbe sa folkerom Darkom Lazićem, mnoge interesuje njen ljubavni život nakon raskida. Ona od tada nije delila svoje partnere sa javnošću, ali je sada priznala kako funkcioniše i šta je to potrebno da bi je neko osvojio.

- Prvo bi morao da mi bude prijatelj jedno pola godine, pa da onda razmišljam o vezi. Ne čitam poruke na Instagramu i iz kuće ne izlazim. Ko mi na nastupu priđe, to ne shvatam ozbiljno. Nikada u životu nisam imala veze na jedno veče, nisam tako vaspitana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 15:59