/ - Бритни Спирс
09/11/2022 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Britni Spirs priznala da ima oštećenje živca: Mozak mi se gasi

Ona je otkrila šta je muči i rekla kako ne osjeća desnu stranu tijela

Britni Spirs je na Instagramu sa svojim pratiocima podijelila da ima problem sa živcem zbog kojeg joj trne desna strana tijela.

Ona je otkrila šta je muči i rekla kako ne osjeća desnu stranu tijela.



-Sada plešem u ritmu, Viktorija…da… Oštećenje živaca na desnoj strani mog tijela… nema lijeka osim Boga, pretpostavljam… Oštećenje živaca ponekad nastaje kada vaš mozak ne dobije dovoljno kiseonika… Mozak ti se doslovno gasi… bla bla bla stara priča… Na tom mjestu nisam disala… Oštećenje živaca uzrokuje utrnuće djelova tijela. Budim se tri puta nedjeljno u krevetu i ruke mi budu potpuno utrnute… Živci su sitni i osjećam se kao da mi igle prolaze desnom stranom tijela, sve do vrata, a dio koji me najgore boli je slijepoočnica na glavi. Peče i strašno je- napisala je Britni uz video na kojem pleše.

-Posljednje 3 godine otkada više nisam na tom mjestu, bila sam u blagoj nesvjestici, nisam mogla da se suočim s tim. Kao da je bilo previše zastrašujuće biti ovdje. Iako moj Instagram nije bio na nivou većine…hej, dao mi je postojanje i doveo me ovdje. Smiješno je, ali kada plešem ne osjećam bol. Kao da moj um doslovno odlazi na mjesto mog unutrašnjeg djeteta- dodala je pjevačica.

-I iako se ne krećem kao što sam prije … zaista vjerujem da mi je moja vjera dala snage za to. Božjom milošću konačno sam pronašla lijek gdje zapravo osjetim kako mi kiseonik ide u mozak i kroz vrat. Oči su mi sada otvorenije i mogu pravilno da držim glavu. U svakom slučaju, osjećam se mnogo bolje, mogu disati… Osjećam se pametnije jer pa, Isuse, sad mogu disati…U svakom slučaju, sada dišem i mogu da plešem u ritmu, Viktorija. Šaljem svoju ljubav svakome od vas… Ovo sam ja jutros … Sad ću usisati- zaključila je Britni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:22