Džulija Roberts / - FOTO: INSTAGRAM
01/11/2022 u 18:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Džulija Roberts: Prijatelji platili bolničke troškove roditeljima za moje rođenje

Slavna glumica objasnila je da su King i njegova supruga Koreta Skot King preuzeli bolničke troškove jer njeni roditelji nisu imali novca

Napokon su potvrđena šuškanja oko toga da su Martin Luther King Jr. i Koreta Skot King platili bolnički račun za rođenje slavne glumice Džulije Roberts (Julia Roberts). Džulija je sada objasnila kako je započelo prijateljstvo između dvije porodice, a na sve je to ukazala Zara Rahim objavom na Twitteru povodom Džulijinog rođendana.

Sve je počelo nedavno kada je jedan od korisnika Tvitera podijelio video-kompilaciju o Džuliji Roberts u kojoj je napisao upravo to da je Martin Luther King Jr. platio za njeno rođenje te da to javnosti nije poznato. Nekoliko dana kasnije, 28. oktobra, na 55. rođendan slavne glumice, Zara Rahim objavila je na Tviteru isječak priče o njenom rođenju u kojem je Džulija razgovarala s novinarkom Gejl King.

Džulija Roberts je tada objasnila da su King i njegova supruga Koreta Skot King preuzeli bolničke troškove jer njeni roditelji nisu mogli platiti račun.

- Moji su roditelji imali pozorišnu školu u Atlanti koja se zvala Actors and Writers Workshop. Jednog dana je Koreta Skot King nazvala moju majku i pitala je mogu li njena djeca biti dio škole jer im je bilo teško pronaći mjesto koje bi prihvatilo njezinu djecu - rekla je Roberts.

Njena majka rekla je da su djeca dobrodošla i tako je započelo pravo prijateljstvo između te dvije porodice, toliko čvrsto da su si pomagali u svim nevoljama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 13:19