Madona se oglasila nakon bolnice / Foto: Instagram/Printscreen
14/07/2023 u 18:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Madona se oglasila prvi put nakon izlaska iz bolnice

Sada mi je u fokusu moje zdravlje i jačanje i uvjeravam vas da ću se vratiti vama čim budem mogla, poručila je ikona popa

Ikona pop muzike, ​Madona je na putu oporavka napisala je u prvoj poruci fanovima otkako je prošlog mjeseca hospitalizovana na odjeljenju intenzivne njege zbog bakterijske infekcije.

Pjevačica je zahvalila obožavaocima na podršci i podijelila svoje prve utiske nakon buđenja u bolnici u izjavi koju je objavila na Instagramu u ponedjeljak, 10. jula. Objavila je i selfi s raspuštenom kosom gdje gleda pravo u kameru.

"Moja prva pomisao kad sam se probudila u bolnici bila su moja djeca. Moja druga misao bila je da ne želim razočarati nikoga ko je kupio karte za moju turneju. Nisam željela iznevjeriti ljude koji su neumorno radili sa mnom posljednjih nekoliko mjeseci na stvaranju mog šoua. Nisam željela razočarati bilo koga.  Sada mi je u fokusu moje zdravlje i jačanje i uvjeravam vas da ću se vratiti vama čim budem mogla! - rekla je Madona.

Madonin menadžer, Gaj Osiri, rekao je 28. juna da je bila hospitalizovana zbog bakterijske infekcije, što je dovelo do "boravka" na Intenzivnoj njezi. Osiri je rekao da se očekuje potpuni oporavak pjevačice.

Madona je morala "pauzirati sve obaveze", uključujući svoju predstojeću turneju, nastup od 43 koncerta koji ističe njenu četiri decenije dugu karijeru, dodao je tada Osiri.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:53