/ -Z.K.MUNJA
14/03/2024 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Aco Pejović zakazao solistički koncert u Dubaiju

Pjevač uskoro će proslaviti svoj 52. rođendan

Aco Pejović, uskoro će proslaviti svoj 52. rođendan sa srpskim džet-setom u Dubaiju. Folk zvijezda je zakazao veliki solistički koncert u ovoj dalekoj arapskoj zemlji, a svoje VIP karte već su obezbijedili poznati voditelji, glumci, fudbaleri.

-Interesovanje za Acin nastup je ogromno! U Dubaiju ima dosta Srba, kao i Pejovićevih fanova iz cijele bivše Jugoslavije. Svi ga obožavaju i žele da dođu na njegov nastup, a posebno zbog činjenice da on tog dana proslavlja rođendan. Nisam ni znao koliko fanova iz svih krajeva ima dok nisam dogovorio ovaj nastup – rekao je Đorđe Pešić.

Kako je još otkrio, pored naših ljudi koji žive i rade u Dubaiju, zahtjeve za VIP karte i separee najviše je dobio od naših javnih ličnosti.

– Dosta pjevača, glumaca, fudbalera i voditelja doći će na Pejovićev nastup. Neki planiraju godišnji odmor baš tada, a neki dolaze specijalno zbog rođendanskog koncerta. Svi su oni njegovi dobri prijatelji, pa su poželjeli da tog dana budu sa njim. Vjerujem da mogu da ga slušaju u Srbiji kad god požele, ali nastup u Dubaiju je nešto potpuno drugo. Očekuje se oko 2.000 ljudi. Biće vrhunska rasveta, led ekrani, ozvučenje, a klub u kojem će nastupiti jedan je od najvećih i najglamuroznijih u ovom gradu. Sa Acom će doputovati i cio njegov bend sa pratećim vokalima, tako da će se o ovom koncertu sigurno dugo pričati – rekao je Đorđe, odbijajući da kaže koja su to sve poznata imena rezervisala mjesto. Ipak, šuška se da su Kaja Ostojić i Katarina Grujić samo neka od njih.

–Ja sam već nastupala u Dubaiju u organizaciji krajem prošle godine i to je bio najbolji nastup u mojoj karijeri! Ne bih propustila Pejovićev ni za živu glavu – rekla je Kaja Ostojić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 04:01