/ -X
24/01/2024 u 10:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kultni tinejdžerski film Britni Spirs konačno na Netfliksu

Radujemo se što možemo da najavimo da će "Crossroads" konačno biti dostupan na Netfliksu od 15. februara 2024. godine, izjavili su sa ove platforme

Netfliks je objavio da će film "Crossroads (Nismo više klinke)" iz 2002. godine, u kojem glavnu ulogu tumači Britni Spirs, imati svoj debi na striming platformi. Netfliks platforma konačno najavljuje prikazivanje kultnog tinejdžerskog filma.

-Prvi film u kojem je ikada glumila neponovljiva Britni Spirs dosad nije bio dostupan na striming platformama, ali to će se uskoro promijeniti. Radujemo se što možemo da najavimo da će "Crossroads" konačno biti dostupan na Netfliksu od 15. februara 2024. godine - izjavili su sa ove platforme. Datum prikazivanja nije slučajnost, jer je to isti dan kada je film premijerno prikazan 2002. godine, piše "Bilbord." Film je baziran na Britninoj ideji i govori o tri drugarice iz djetinjstva koje su sticajem okolnosti bile udaljene (Spears, Manning, Saldaña). Na dan mature ponovo se sastaju kako bi iskopale svoju "kutiju želja" i kreću na putovanje preko cijelog kontinenta obnavljajući svoje prijateljstvo.

Spirsova je nedavno podijelila najavu na svojim društvenim mrežama obećavajući da "nešto dolazi", dok je u pozadini svirala pjesma "Baby One More Time".

Njen debi hit obilježava 25. godišnjicu ove godine, iako je ranije ovog mjeseca pjevačica rekla da nema nameru da se bavi muzikom.

-Samo da bude jasno, većina vijesti je smeće. Tvrde da se vraćam muzičkoj karijeri, ali to se neće destiti- napisala je Britni na Instagramu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 18:52