Nataša Bekvalac / -INSTAGRAM
21/09/2023 u 16:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nataša Bekvalac priprema novi album

Nove pjesme bi trebalo da budu objavljene do kraja godine

Popularna pjevačica Nataša Bekvalac tokom svoje karijere koja traje već dvije decenije, izdala je brojne hitove koji su postali popularni kod svih generacija.

Nataša je novi IDJ coach u drugoj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja - IDJShow-a. Ona je u nedjelju u prvoj epizodi druge sezone, otkrila da uveliko sprema drugi album, na kom između ostalog radi poznati producent, takođe coach u takmičenju Darko Dimitrov. U javnost je prije izvjesnog vremena isplivala vijest da je pokojna Marina Tucaković jednu od svojih poslednjih pjesama napisala posebno za Natašu Bekvalac.

Ime kompozicije je – "Izlečena", što aludira na buran ljubavni život pjevačice koja je prošla kroz tri razvoda, a o čemu je portal Nova.rs već pisao ranije, a sada dobio i potvrdu od nezvaničnih izvora bliskih pjevačici.

Potvrda je stigla i javno na tviteru od Natašinog bliskog prijatelja i saradnika Dragana Kecmana, koji je odvorio na pitanje jednog obožavatelja pjevačice i otkrio da će se ova pjesma naći upravo na novom albumu pjevačice.

Pjesma je, kako saznaje Nova.rs iz izvora bliskih Nataši Bekvalac, nastala za novi studijski album pop zvijezde koji je trebalo da izađe krajem 2021. godine, ali je odložen zbog kreativnog procesa i trenutno je u jednoj od svojih finalnih faza. Navodno, album bi trebalo da izađe ove, ili početkom sledeće godine.

Refren pjesme glasi: "Noćima od drugih sam te odvajala, teškom mukom ponovo osvajala, gladujem a ne slabim ni gram, nekim čudom izlečena sam."

Izvor blizak pjevačici potvrdio da je pjesma autentična i pisana posebno za Natašu.

- Jeste, pjesmu je pisala Marina za Natašin novi album, ali ne znamo da li je baš poslednja koju je napisala. Gotova je, s tim što Nataša još uvijek nije snimila numeru.

Bekvalac je ranije u intervjuu za Nova.rs potvrdila da radi na novom albumu.

- Ne mogu da kažem kada će album izaći. Ne volim da ograničavam ljude, ne možeš narediti ljudima da imaju kreativnu energiju. Nadam se da će biti do kraja godine, ali biće kada će biti i kada cio projekat budemo mogli da predstavimo publici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:43