Гдје год ваша нога крочи, мед и млијеко нек се точи 
11/06/2022 u 10:58 h
Vera RatkovićVera Ratković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Полуматуранти рожајских ОШ усмјерени на бољу будућност

Ви данас одлазите из школских клупа и са собом, надамо се, носите наjљепше успомене, а нама остављате сjећање на jедну дивну генерациjу успjешних ђака, казао је Маринко Радевић, в.д. директора ОШ „Братство и jединство“

Поводом испраћаjа полуматураната из седам школа са сеоског подручjа, организована jе свечаност коjоj jе претходила шетња градским тргом.

image

Несебично дијелили знање

Дан

Прославу полуматуре славили су ученици завршних разреда основних школа: „Братство-jединство“ из Скарепаче, „Милун Ивановић“ из Бишева, „Мирослав Ђуровић“ из Башче, те школе у Баћу, Буковици и Балотићима.

image

Здравица ѕа дугарство

Дан

Шездесетак парова су заблистали у своjоj младости, љепоти и пригодним одjевним комбинациjама коjе су показали броjноj публици коjа их jе дочекала на градском тргу, гдjе су направили прве кораке на црвеном тепиху.

image

Заједничке битке добијене

Дан

Око 120 тинеjџерки и тинеjџера показали су грациозност и љупкост према свима коjи су изразили жељу да њихову прву животну параду овjековjече фотоапаратима и камерама.

image

Нема славља без торте

Дан

Поздрављаjући пoлуматуранте, Маринко Радевић, в.д. директора ОШ „Братство и jединство“, коjа jе била инициjатор ове свечаности, jе полуматурантима пожелио успjех у наредном школовању и свим сферама живота.

image

Пријатељство се памти

Дан

- Ви данас одлазите из школских клупа и са собом, надамо се, носите наjљепше успомене, а нама остављате сjећање на jедну дивну генерациjу успjешних ђака. Сада када сте стали на прво раскршће у вашим животима желимо вам да изаберете праве путеве и да кренете стазама успjешне будућности.

image

Ноћ за памћење и одрастање

Дан

Вjеруjемо да ћете у даљем школовању оправдати напоре ваших наставника да вам на прави начин улиjу знање и претпоставке за стицање нових образовања. Наша jе жеља да изаберете праве путеве а с обзиром на то да сте показали квалитетно знање у досадашњем школовању, вjеруjемо да ће многи од вас jеднога дана заузети наша мjеста и постати стручњаци у академским наукама, а приjе свега, да ћете бити добри људи – поручио jе Радевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:43