Andre Braugher / - FOTO: PRINTSCREEN/FOX
13/12/2023 u 07:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Preminuo glumac Andre Brauger

Dvostruki dobitnik Emija glumio je kapetana Rejmonda Holta u američkoj komediji „Brooklyn Nine-Nine“ zajedno s Endijem Sambergom i Terijem Kruvsom, glumeći njujorške policajce u izmišljenoj 99. stanici u Bruklinu

Američki glumac Andre Brauger, zvijezda serija "Brooklyn Nine-Nine" i "Ubistva: Život na ulici", preminuo je u 61. godini.

Brauger je preminuo u ponedjeljak nakon kratke bolesti, rekla je njegova publicistkinja Dženifer Alen novinskoj agenciji „PA“.

Dvostruki dobitnik Emija glumio je kapetana Rejmonda Holta u američkoj komediji „Brooklyn Nine-Nine“ zajedno s Endijem Sambergom i Terijem Kruvsom, glumeći njujorške policajce u izmišljenoj 99. stanici u Bruklinu.

Pored svoje nezaboravne uloge kapetana Rejmonda Holta u mnogo voljenom policijskom sitkomu Brooklin Nine-Nine, Braugher je takođe bio poznat po ulozi detektiva Franka Pembletona u NBC drami Ubistvo: Život na ulici, piše Independet.

Godine 1998, Brauger je osvojio Emi za najbolju glavnu mušku ulogu u dramskoj seriji.

Godine 2006. osvojio je drugu nagradu Emi za ulogu vođe ekipe za pljačku Nika Atvotera u FKS mini seriji Lopov, prenosi Nova.rs.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:35