Relja i Devito / -TIKTOK/SKRINŠOT
01/08/2023 u 18:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Relja i Devito najavili novi duet

S obzirom na to da su Devito i Relja i ranije sarađivali i da je svaki njihov duet postao hit, izvođači su sada riješili da ponovo ukrste glas i publici poklone još jednu zajedničku pjesmu

Devito i Relja su nedavno objavili zajedničku pjesmu "Htela je da zna" koja se našla na novom Devitovom albumu "Plava krv".

Ta numera postigla je veliki uspjeh na mrežama, a samo na Jutjubu je za dva mjeseca od objavljivanja prikupila 6,5 miliona preslušavanja.

S obzirom na to da su Devito i Relja i ranije sarađivali i da je svaki njihov duet postao hit, izvođači su sada riješili da ponovo ukrste glas i publici poklone još jednu zajedničku pjesmu.

Oni su lijepu vijest podijelili sa fanovima na Instagramu, kada su objavili fotografiju i uz to otkrili kada će pjesma ugledati svjetlost dana.

- Najjači tandem ruši internet u srijedu. Spremite se - napisali su Relja i Devito na ovoj društvenoj mreži, dok publika u komentarima nije krila koliko je oduševljena ovom najavom.

Podsjećamo, izvođači su do sada izbacili četiri dueta i to "Offline", "Omađijala", "Do zore" i poslednja "Htela je da zna".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
ТАГОВИ
RELJADEVITODUET
21. maj 2024 14:40