/ - SCREENSHOT/INSTAGRAM
08/04/2023 u 04:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Saga se nastavlja: Pikea prevarila djevojka sa Gvardiolom

Klara Čija, ljubavnica Đerarda Pikea, sa kojom je godinama varao pjevačicu Šakiru, nakon čega se ikonični par i rastao, prevarila je nekadašnjeg fudbalera

Pikeova djevojka Klara Čija prevarila ga je sa bivšim fudbalskim trenerom kluba Barselona, Pepom Gvardiolom.

Klara Čija, ljubavnica Đerarda Pikea, sa kojom je godinama varao pjevačicu Šakiru, nakon čega se ikonični par i rastao, prevarila je nekadašnjeg fudbalera, prenosi Nova.rs.

Tokom 12 godina koliko su Šakira i Pike bili zajedno, mnogi mediji ističu da joj je Pike bio nevjeran. Ali sada fotograf Džordi Martin tvrdi da Šakira nije bila jedina koja je prevarena i da je Klara Čija takođe bila nevjerna partneru kojeg je imala neposredno prije igrača.

- Objasniću svijetu kako je došlo do velike izdaje - rekao je on za „Univision“.

On tvrdi da je Klara Čija bila djevojka brata Pikeovog najboljeg prijatelja, koji je radio u Kosmosu, kompaniji igrača Barselone.

Igrač je organizovao kompanijsku večeru i 23-godišnja studentkinja je bila tamo, očigledno su se ona i Pike zaljubili na prvi pogled i počeli da se sastaju, a da to nisu rekli svojim partnerima.

- On ide na večeru sa svojom djevojkom, Klarom Čiom, a Đerard Pike pokupi djevojku svog prijatelja. Klara je prevarila svog dečka, a Đerard je prevario Šakiru.“

Džordi Martin je objasnio više detalja o nevjerstvu Klare Čije.

- Pike ima najboljeg prijatelja. Klara je bila djevojka brata Pikeovog prijatelja. Od trenutka kada su se upoznali, on je bio zaljubljen u ovu djevojku - rekao je Martin.

Pike je onda mislio da je Klara ostavila svog dečka, kada je krenula da se zabavlja sa njim, ali to je bila djelimična istina, jer se onda ona smuvala sa Pepom Gvardiolom, trenerom kluba Barselona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 19:33