/ -AGENCIJE
01/02/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Alen Delon dobio staratelja

Prema pisanju stranih medija, staratelj će ga pratiti u obavljanju mnogobrojnih poslova u svakodnevnom životu

Jedan od najpoznatijih i najčuvenijih francuskih glumaca, Alen Delon, je odlukom suda dobio staratelja.

Prema pisanju stranih medija, staratelj će ga pratiti u obavljanju mnogobrojnih poslova u svakodnevnom životu, osim u onim najvažnijim, kao što je prodaja nekretnina, što je funkcija koja je ostavljena određenoj drugoj osobi od povjerenja.

Staratelj će Alenu Delonu takođe pomoći u biranju ljekara koji će nadalje pratiti njegovo zdravstveno stanje. Naime, do ove odluke je došlo nakon mnogobrojnih međusobnih optužbi u javnosti djece slavnog glumca od početka ove godine, nakon čega su reagovali advokati Alena Delona i zatražili da bude stavljen pod sudsku zaštitu.

Braća Antoni i Alen Fabijan optužila su sestru Anušku da je zapostavila oca i da ga iskorišćava, dok je Anuška podnijela tužbu protiv braće za klevetu, prenopsi b92.

Alarm je upalila i Iromi Rolen, žena koja se donedavno nalazila uz glumca i koja je poručila da mu je život ugrožen i da već nekoliko mjeseci ne prima propisanu terapiju. Ta terapija koju su mu prepisali ljekari u Švajcarskoj je, prema riječima Alena Fabijana, prekinuta u saglasnosti sa francuskim ljekarima, ali Anuška negira da je taj potez usaglašen. Nije se saznalo da li je Alen Delon bio u stanju da sam odluči da li želi dalje da se liječi ili ne.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 18:49