Demi Lovato / -INSTAGRAM
19/12/2023 u 13:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demi Lovato se vjerila

Nakon teškog životnog perioda, pjevačica konačno podijelila lijepe vijesti

Pjevačica Demi Lovato nakon godinu dana veze vjerila se sa muzičarem Džursom, a ove vijesti došle su kao pravo osvježenje nakon teškog životnog perioda.

Poznata pjevačica Demi Lovato imala je težak životni period. Nakon što se predozirala doživjela je tri infrakta i srčani udar. Komentari na njeno ponašanje su bili uglavnom osuđujući i mnogi nisu vjerovali da će se ona ikada izvući. Međutim, nakon konstantne drame koja je pratila pjevačicu, vijesti da je odlučila da uđe u bračne vode su obradovale sve.

Demi se vjerila sa muzičarem Džordanom Lutsom sa kojim je već godinu dana u vezi. On ju je zaprosio ogomnim dijamantskim prstenom, pa su zajedno ispozirali u crnim modnim izdanjima. Kako piše People, Demi Lovato i njen vjerenik su se nakon vjeridbe uputili u restoran u Los Anđelesu kako bi sa porodicom i prijateljima proslavili ovaj važan događaj. Ova svjetski poznata pjevačica i glumica započela je svoju karijeru kao zvijezda Diznejevih serija i filmova, a iako se sve čini kao savršeno, njen život je bio daleko od toga. Ona je nedavno priznala kako je bila žrtva silovanja kao tinajdžerka i da je na taj način izgubila nevinost. To se i desilo baš dok je ona radila za Dizni kompaniju, a nasilnik je iz sveta filma, ali njegovo ime je neotkriveno. Ovaj događaj je bio tek početak njenih muka. Naime, Demi se 2018.godine predozirala, a potom je 2021. godine u dokumentarnoj seriji "Dancing With The Devil" otkrila šta joj se dogodilo nakon tog događaja.

– Imala sam tri moždana udara, imala sam infarkt. Ljekari su tada rekli da mi je ostalo pet do 10 minuta života – rekla je u dokumentarcu u kojem njena prijateljica kaže: "Da li pričamo o he**inu. Da li o tome pričamo?".

Vjeruje se da se ona predozirala baš ovom vrstom droge. Demi u dokumentarnoj seriji sebe upoređuje sa mačkom jer je toliko puta preživjela iako je bila na korak do smrti. O posledicama onoga što je doživjela rekla je:

– Imam oštećenje mozga i danas se borim sa posledicama. Ne vozim automobil jer imam problem sa vidom.

Dodala je da je dugo imala poteškoće sa čitanjem.

– Zaista je bila velika stvar kada sam uspjela da pročitam knjigu, recimo, dva mjeseca kasnije jer mi je vid bio toliko zamagljen – istakla je.

– Prešla sam liniju koju prije toga nisam prelazila – prokomentarisala je uzimanje prekomerne doze narkotika.

– Prošle su dvije godine otkako sam se suočila licem u lice sa najmračnijom tačkom u svom žiovtu, ali sam sada spremna da podijelim priču sa svijetom. Prvi put ćete, sa moje tačke gledišta, moći da vidite kako se odvijala moja borba i trajno iscjeljenje. Zahvalna sam što sam uspjela da pređem ovo putovanje, suočim se sa prošlošću i konačno je podijelim sa svijetom – poručila je u najavi dokumentarca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 22:02