/ -TANJUG
08/03/2024 u 09:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vjerila se Dakota Džonson

Zvijezda grupe Koldplej, Kris Martin, navodno je zaprosio holivudsku glumicu, Dakotu Džonson, nakon šest godina veze

Kris je prije Dakote bio 11 godina u braku sa Gvinet Paltrou, a kako se navodi ima njenu punu podršku kada je riječ o braku sa Dakotom.

"Par se vjerio prije nekog vremena i držali su vijesti u tajnosti. Ali sada su otvoreni u vezi sa tim u svojim krugovima. Oni su opsjednuti jedno drugim od prvog dana, tako da je ovaj sljedeći korak bio neizbežan. Oni ne žure sa planiranjem vjenčanja", rekao je izvor za Miror.

Glumica koju je šira publika upoznala u filmu "Pedeset nijansi sive" viđena je kako nosi smaragdno zeleni prsten na vereničkom prstu, ali par još uvek nije potvrdio navode.

Vijest o njihovoj veridbi stiže u trenutku kada je glumica koja rijetko govori o vezi sa Martinom dala intervju u kojem je govorila o porodici i priznala da "stvarno želi da doživi" majčinstvo i ispričala kako se snašla u ulozi maćehe Krisovoj djeci koju dijeli sa Gvinet.

"Volim tu djecu kao da moj život zavisi od toga. Svim srcem", rekla je ona.

U drugom dijelu članka, dotakla se svog prijateljstva sa Paltrou (51) i napomenula da vjeruje da je njena izabrana porodica "jednako važna, ako ne i više" od porodice koja joj je krvno srodna.

Džonsonova je takođe otkrila da želi sopstvenu djecu.

"Došla sam do ovog mjesta gdje zaista želim da iskusim sve što život nudi", objasnila je glumica "50 nijansi sive".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:53