Džejla Ramović / -TIKTOK
12/04/2024 u 15:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gori tik Tok zbog Džejle Ramović: Pozirala poput prave modne zvijezde

Pljušte komplimenti

Džejla Ramović je objavila snimak na kojem pozira u elegantnom modnom izdanju,a pratitelji su joj uputili samo komplimente.

Nosila je kreaciju srbijanskog brenda Monologue i Questionmark štikle. Izgled je upotpunila nakitom i jednostavnom šminkom.

- Kako je lijepo vidjeti prirodno lijepu djevojku koja se kulturno oblači i ponaša… Nemoj biti ničija kopija. Ostani dosljedna sebe, divna si i jedinstvena", "Svaki put oduševiš svojom suptilnošću, prirodnošću i neopisivo si osvježenje u moru istih djevojka", "Koliko si samo savršeno lijepa. Ponos naše Bosne!", samo su neki od komentara.

Bh. pjevačica je u posljednje vrijeme aktivnija na društvenim mrežama, a posebnu pažnju posvećuje objavljivanju modnih kombinacija. U nedavnom intervjuu je otkrila hoćemo li je nekada vidjeti na modnoj pisti.

- Ko zna. Ne mogu da kažem da ne bih voljela, ali je to dugačak proces. Ne mogu da tek tako izađem da šetam, možda nisam skroz vješta. Prije bih to učinila pred kamerama za neke reklame. Na tome čak i radim, a da li ću biti manekenka, to ne znam - kazala je za Grand.

Nedavno je bila u žiriju takmičenja "Nikad nije kasno" te se osvrnula sa svoje takmičenje u "Zvezdama Granda".

- Mnogo je lakše sada, iskreno, ali i to je zahtjevna pozicija. Meni je ogromna čast da sjedim na tom mjesto i da dijelim komentare tim divnim ljudima, a dok sam se takmičila u ‘Zvezdama Granda‘, tu je bio splet raznih emocija. Nije bilo nimalo jednostavno, iako je možda tako izgledalo, ali stvarno je bilo teško. Bilo je teško nekada čuti neki komentar i kritiku - kazala je.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:30